Love is in the air

Februari: de maand van de liefde. Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. De dag van de liefde, wie wil dat nu niet vieren met zijn of haar geliefde? Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om dierbare vrienden of familie te verrassen op deze mooie dag. Wat je ook onder liefde verstaat en met wie je het ook viert, in Kaatsheuvel staan de deuren van Bij Anton voor je open.

Op deze dag kun je natuurlijk genieten in het restaurant Bij Anton. Ga jij voor een romantisch diner voor twee, of toch voor die dubbeldate die je maanden geleden al hebt afgesproken maar nog steeds niet heeft plaatsgevonden? Ook met de hele vriendengroep is er plek zat. Op de dag van de liefde worden onze gerechten zoals altijd met liefde en passie bereid. Je kunt dus gewoon je favoriete gerechten van onze kaart kiezen.

Wil je toch voor iets extra’s gaan deze Valentijnsdag? Dan draait er een speciale liefdes film: Verliefd op Cuba. Deze romantische film is er één om bij weg te zwijmelen. Voor maar €7,50 bezoek je de film in het Klavier. Maar dat is niet het enige, in de pauze staat er een verrassing te wachten op jou en je geliefde. Of gewoon lekker voor alle vrijgezelle vriendinnen, want iedereen verdiend natuurlijk een beetje liefde op deze dag!

Om er helemaal een speciale dag van te maken kun je er natuurlijk ook voor kiezen om eerst een dagje door de Efteling te lopen. Daarna kun je in het centrum van Kaatsheuvel Bij Anton kiezen uit vis, spareribs, burgers, steak, vegetarische gerechten en natuurlijk de lekkerste desserts om te delen. Of voor jezelf, want om eerlijk te zijn is er altijd genoeg ruimte over voor een toetje.. Liefde gaat tenslotte door de maag.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *