Uit eten Kaatsheuvel

Uit eten in Kaatsheuvel? Bij Anton biedt de lekkerste menu’s
Lekker uit eten in Kaatsheuvel? Bij Anton biedt het lekkerste menu’s aan! Wij zijn niet voor niets een van de beste restaurants in de omgeving van Kaatsheuvel. Of je nu een avondje lekker wilt dineren, een kopje koffie wilt komen drinken of iets te vieren hebt, Anton zorgt ervoor dat je altijd weer met een tevreden gevoel de deur uitgaat. Bij Anton tovert de lekkerste gerechten op tafel en nodigt regelmatig muziekvrienden uit om de avond met livemuziek te vullen. Anton serveert de lekkerste hapjes en drankjes en heeft een goedgevulde bier- en wijnkelder. Onze bitterballen zijn werkelijk beroemd in Kaatsheuvel. En is het lekker weer, dan kun je heerlijk genieten op ons sfeervolle terras. Bij ons worden de kinderen net even wat extra verwend. De speciale kindermenukaart staat vol vrolijke sprookjes en spannende verhalen. Ook heeft Anton volop lekkere menu’s voor kinderen. Ga uit eten in Kaatsheuvel bij Anton en reserveer direct jouw plek of lees verder voor meer informatie.

Onze menukaart
Uit eten in Kaatsheuvel doe je bij Anton, omdat Anton de meest uitgebreide menukaart heeft. Of je nu wilt lunchen, brunchen, dineren of een avondje wilt genieten van de lekkerste hapjes en drankjes, Anton staat voor je klaar! Voor de kids heeft Anton ook meer dan genoeg keuze. Bekijk eens de diverse menukaarten en ontdek welke gerechten jou het meest aanspreken. In ons gezellige restaurant in Kaatsheuvel is geen dag hetzelfde.

Vier jouw mijlpaal bij Anton
Heb je een speciale viering, zoals een verjaardag, bruiloft of jubileum? Ga uit eten in Kaatsheuvel bij Anton, zodat Anton kan zorgen voor de kers op de taart! Anton hoort graag wat jouw wensen zijn en heeft altijd ideeën om jouw viering net even wat specialer te maken. Maak de mooiste herinneringen en vier jouw mijlpaal Bij Anton!

Geniet het hele jaar door
Bij Anton geniet men het hele jaar door. Op Anton’s jaarkalender zie je altijd meteen wat Anton allemaal voor leuks organiseert. Je kunt ook heerlijk uitgaan bij de buren, Theater in het Klavier. Anton zou het zeer leuk vinden als je vooraf even komt eten of komt naborrelen in zijn restaurant in Kaatsheuvel.

Ga uit eten in Kaatsheuvel bij Anton
Uit eten in Kaatsheuvel? Reserveer direct jouw plek bij Anton. Dit doe je via het reserveringssysteem rechtsonder of telefonisch via: 0416-205000. Wij zetten je dan meteen in de agenda! Kom ook uit eten in Kaatsheuvel bij Anton en beleef de gezelligste avond van je leven!