Restaurants omgeving Kaatsheuvel

Kom eten Bij Anton!
Het lekkerste restaurants in omgeving Kaatsheuvel gezocht? Bij Anton kun je heerlijk uit eten in Kaatsheuvel! En dat is niet het enige, want ook voor een lekker kopje koffie, een lekkere lunch of jouw viering ben je op de juiste plek bij Anton. Kom je bij Anton, dan proef je meteen de gezellige sfeer. Anton zorgt ervoor dat de lekkerste gerechten op tafel staan en nodigt met regelmaat muziekvrienden uit voor sfeervolle avonden met livemuziek. Geniet van de lekkerste hapjes en drankjes en Anton’s goedgevulde kelder met de beste bieren en wijnen. Ook onze bitterballen zijn goed bekend in de omgeving. Geniet dus zeker van een portie bitterballen op ons aangename terras tijdens lekker weer. De kinderen verwennen wij in ons restaurant in Kaatsheuvel net even wat meer. Wij hebben volop lekkers voor kinderen op de speciale kindermenukaart staan. Ook vinden kids hier de meest vrolijke sprookjes en spannendste verhalen op. Kies bij Anton uit de diverse restaurants van omgeving Kaatsheuvel en plaats direct je reservering.

Ons uitgebreide menu
Onder de restaurants in omgeving Kaatsheuvel biedt Anton het meest uitgebreide menu aan. Misschien wil je lekker lunchen in de middag, uitgebreid dineren of een gezellig avondje met vrienden of familie borrelen. Bij Anton is alles mogelijk! Ook voor de kids is er meer dan genoeg te kiezen en te doen. Bekijk onze uitgebreide menukaarten en ontdek wat voor lekkers wij allemaal serveren. Uit eten gaan is bij Anton altijd een hele ervaring!

Iets te vieren? Ook dat doe je bij Anton
Zoek je restaurants in de omgeving van Kaatsheuvel, omdat je jouw verjaardag, jubileum, bruiloft of iets anders wilt vieren? Ook hiervoor zit je goed bij Anton! Wij zorgen ervoor dat jouw viering er een om nooit te vergeten wordt. Anton hoort graag welke wensen jij hebt en zorgt ervoor dat deze gerealiseerd worden. Zo maakt Anton jouw viering net even wat specialer. Kom jij ook jouw mijlpaal vieren in ons restaurant in Kaatsheuvel?

Genieten wanneer jij wilt
Zoek je restaurants in de omgeving van Kaatsheuvel waar je het gehele jaar door kunt genieten, dan is dat mogelijk bij Anton! Op Anton’s jaarkalender zie je altijd de actuele events die wij organiseren. Zo weet je meteen waar je naartoe moet voor een gezellige avond uit. Ook kun je lekker uit bij onze buren, Theater in het Klavier. Kom je ook gezellig vooraf een borrel drinken bij Anton of naborrelen?

Reserveer bij een van de gezelligste restaurants in de omgeving van Kaatsheuvel
Uit eten in Kaatsheuvel bij een van het lekkerste restaurants in de omgeving? Kom gezellig dineren bij Anton of vier jouw mijlpaal in Anton’s gezellige restaurant. Wij zetten je dan meteen op de agenda. Kies ook voor een van de gezelligste restaurants in de omgeving van Kaatsheuvel en reserveer nu bij Bij Anton of bel naar 0416-205000!