Tijd voor wat muziek Bij Anton!

Naast de gezelligheid die doordeweeks in het restaurant hangt, is er in het weekend ook genoeg te beleven in het dorpshart van Kaatsheuvel. Er zijn verschillende evenementen het hele jaar door, waarvan er een aantal maandelijks terug komen. Twee van de maandelijkse evenementen gaan we deze winter nog even in het zonnetje zetten: Bij Anton LIVE en Anton’s Vinylcafé.

Ja je hoort het goed, naast de nieuwjaarsborrel afgelopen 5 januari zijn er verschillende artiesten te bewonderen in de maanden februari, maart en april. Iedere editie zal een nieuwe artiest kennen. Bij Anton LIVE vind plaats op de eerste zondag van de maand, waar deze artiesten optreden in de brasserie zelf. Heerlijke akoestische muziek voor bij de borrel of koffie op zondag. In februari zijn Tom & Sjoerd aan de beurt, in maart zal Chill Alley het podium betreden en in april sluit Iris Noëlle Bij Anton LIVE af. Na de zomer, vanaf september 2020, zal Bij Anton LIVE weer terugkeren.

Anton’s vinylcafé speelt zich af op de zaterdagavond. Er is op deze avonden een DJ-booth waar Diederik Verhoeven live vinyl platen draait. Naast het aanvragen van bepaalde platen, kun je ook je eigen platen uit de oude doos halen en meenemen. Steeds meer mensen weten de vinylavond te vinden, maar de dansvloer is nog steeds groot genoeg voor iedereen.

Tijdens deze maandelijkse evenementen kun je lekker binnen lopen om een drankje, koffie en misschien wel een borrel te doen Bij Anton. Bij Anton LIVE vind nog plaats op zondag 2 februari, 1 maart en 5 april tussen 15.00 uur en 18.00 uur. Anton’s Vinylcafé is te bezoeken op zaterdag 11 januari, 29 februari, 21 maart en 18 april tussen 21.00 uur en 01.00 uur. Natuurlijk is er nog veel meer te doen Bij Anton in het weekend, de complete agenda vind je hier!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *