Eten in Kaatsheuvel

Lekker eten in Kaatsheuvel? Kom lunchen of dineren bij Anton!
Wil je lekker eten in Kaatsheuvel? Bij Anton kun je heerlijk lunchen en dineren. Ook als je een lekker kopje koffie wilt drinken, een avondje wilt borrelen of iets te vieren hebt, ben je bij Anton op de juiste plek. Als je bij Anton bent, valt de gezellige sfeer je meteen op! Anton tovert de lekkerste gerechten op tafel, wat uit eten in Kaatsheuvel zeer plezierig maakt. Ook komen er regelmatig muziekvrienden langs die je trakteren op een avond vol livemuziek. Anton heeft een goedgevulde kelder met de lekkerste bieren en wijnen en serveert allerlei lekkere hapjes en drankjes. Onze bitterballen zijn zelfs beroemd in de omgeving. En is het lekker weer, dan zit je heerlijk buiten op ons aangename terras. In ons restaurant in Kaatsheuvel verwennen wij de kinderen net even wat extra.
Voor de kids hebben wij tal van lekkers op onze speciale kindermenukaarten staan. Ook de meest spannende verhalen en sprookjes staan volop op deze menukaarten. Kom ook eten in Kaatsheuvel bij Anton en plaats meteen je reservering of lees verder voor meer informatie.

Ontdek onze gerechten
Eten in Kaatsheuvel doe je bij Anton, omdat wij de meest uitgebreide gerechten aanbieden.
Of je nu lekker wilt lunchen, uitgebreid wilt borrelen of dineren of andere plannen hebt, Anton biedt volop mogelijkheden! Ook voor de kids hebben wij uitgebreide menu’s en dingen te doen. Bekijk meteen onze gerechten op onze diverse menukaarten om een indruk te krijgen.
Uit eten gaan in Kaatsheuvel bij Anton is altijd een goed idee!

Vier jouw hoogtepunten bij Anton
Wil je niet alleen eten in Kaatsheuvel bij Anton, maar ook jouw hoogtepunt of mijlpaal komen vieren? Of je nu een verjaardag, bruiloft, jubileum of iets anders te vieren hebt, je bent van harte welkom bij Anton. Anton zorgt voor een onvergetelijke viering. Laat gerust je wensen weten, zodat Anton deze kan realiseren. Zo weet je zeker dat jouw speciale moment bij Anton’s restaurant in Kaatsheuvel geheel aan jouw wensen voldoet.

Geniet het hele jaar door
Naast uit eten in Kaatsheuvel kun je bij Anton het gehele jaar door genieten. Hiervoor heeft Anton een speciale jaarkalender op de website staan. Klik je hierop, dan zie je precies welke events er wanneer georganiseerd worden door Anton. Ook bij onze buren kun je goed vertoeven. Ga naar Theater in het Klavier en kom vooraf wat eten bij Anton of kom na de voorstelling lekker een drankje drinken. Anton hoopt ook jou binnenkort te zien!

Eten in Kaatsheuvel? Reserveer direct bij Anton
Uit eten in Kaatsheuvel? Dat doe je natuurlijk bij Anton. Plaats direct je reservering of bel naar 0416-205000 en kom gezellig lunchen, dineren of borrelen in ons restaurant in Kaatsheuvel. Wij zorgen dan voor een mooi plekje voor jou. Kom eten in Kaatsheuvel bij Anton en ga voor de gezelligste ervaring!