De gezelligste tijd van het jaar vier je Bij Anton!

December is al weer even bezig en de voorbereidingen voor de feestdagen zijn zo goed als rond. Bij Anton kun je altijd genieten van de gezellige sfeer, samen zijn en het lekkere eten, maar met de feestdagen wordt er helemaal een feestje van gemaakt. Tijdens kerst kun je op beide dagen terecht Bij Anton en in het nieuwe jaar kan de nieuwjaarsborrel natuurlijk niet missen. Maar ook het theater heeft weer genoeg op de planning staan in 2020.

Op eerste kerstdag wordt er een kerstbrunch georganiseerd met vier verschillende buffetten. Helaas is deze al helemaal volgeboekt en zijn er alleen nog plekken beschikbaar voor de reservelijst. Soepen, een koud buffet, een warme, en natuurlijk: toetjes! Vanaf 11:30 uur kun je binnen lopen, waarbij je ontvangen wordt met koffie, thee en iets lekkers. Om 12:00 uur openen de buffetten, waar je van kan genieten tot 16:00 uur. Zelf hoef je niet de moeilijke keuze te maken wat er dit jaar weer gegeten moet worden, je hoeft geen inkopen te doen, niets voor te bereiden en de afwas laat je lekker staan. Je hoeft alleen nog maar aan te schuiven en te pakken wat je lekker vind. Heerlijk rond deze tijd van het jaar!

Ik hoor je denken: “maar waar kan ik dan uit kiezen bij de buffetten?” Er zullen twee soorten soep zijn: tomatencrème en een wildbouillon met bospaddenstoelen. Hier vind je ook diverse broodsoorten inclusief smeersels en verschillende toppings. Het koude buffet bevat onder andere verschillende soorten luxe beleg, verschillende vissoorten, inclusief een hele zalm, en een carpaccio plank. Maar we zijn nog niet klaar, het warme buffet is er ook nog. Deze bestaat uit: kalfsragout, natuurlijk met ragoutbakjes, visstoof, pulled pork, roerei met tomaat en ui, varkenshaas met champignonsaus, een runderstoofschotel en last but definitly not least: warme beenham! Het vierde en laatste buffet is er voor de dessert liefhebbers en de kinderen, deze bestaat uit verschillende smaken bavarois, vers fruit, verse slagroom, de enige echte ijsco kar zal er staan en de kinderen kunnen pannenkoeken versieren.

Op tweede kerstdag is het Bij Anton mogelijk om vanaf 16:00 uur lekker te borrelen. Geen verplichtingen, maar wel een hele warme en gezellige sfeer om heerlijk van te genieten. Kerst vier je immers met elkaar, zoals we gewend zijn van Bij Anton. Een kleine tip van de kerstman: heb je nog geen cadeau voor onder de kerstboom? Een cadeaubon van Bij Anton is het hele jaar te gebruiken om gezellig wat te drinken of bijvoorbeeld een lunch of etentje. Aan de bar kun je altijd vragen naar de mogelijkheden.

In 2020 is het weer tijd voor DE nieuwjaarsborrel van Kaatsheuvel! Op 5 januari zullen verschillende lokale artiesten weer schitteren tijdens Vrienden van Anton LIVE. Ook dit jaar is Mother’s Disaster weer aanwezig om het nieuwe jaar goed in te luiden. Maar niet alleen de nieuwjaarsborrel staat op de planning voor 2020, het programma van Theater in het Klavier zorgt voor genoeg activiteiten in Kaatsheuvel. Je kunt hier genieten van diverse films, theater voorstellingen, cabaret van bijvoorbeeld Christel de Laat, diverse soorten live muziek zoals coverband GROK op 18 januari en dansvoorstellingen. Er zijn al een aantal shows uitverkocht, hou de website dus goed in de gaten. Daarnaast komen Bij Anton LIVE en Anton’s Vinyl Café maandelijks terug.

Al met al is er aan het einde van het jaar nog genoeg te doen Bij Anton en in het Theater in Klavier, maar ook 2020 wordt weer goed gevuld. Voor nu in ieder geval alvast fijne feestdagen, de beste wensen voor het nieuwe jaar en natuurlijk tot ziens Bij Anton!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *