Antons feestpaleis gaat weer open!

Antons feestpaleis gaat weer open!
Het was nog even spannend maar gelukkig wordt carnaval 2022 een feit! Een jaar niet carnavallen als Brabander is hetzelfde als een Parijzenaar zonder croissant, een Italiaan zonder pizza, een Belg zonder Vlaamse frieten en een Oostenrijker die niet aan jodelen doet. Gelukkig kan Antons feestpaleis de deuren weer openen om er een mooi feest van te maken. De kaartjes voor onze carnavals dagen gingen als warme broodjes over de toonbank wat al aangeeft hoeveel zin iedereen erin heeft. Helaas is het niet mogelijk om iedereen te verwelkomen en dat vinden wij erg vervelend dus sorry daarvoor!

Wij hebben vernomen dat er nog wat onduidelijkheid was over de coronamaatregelen. Om ons feestpaleis te betreden is alleen een carnavals pak nodig en natuurlijk een ticket. Geen testbewijzen, geen herstelbewijzen en ook geen vaccinatiebewijzen zijn nodig om de polonaise mee te kunnen lopen. Wij zijn alvast achter de schermen druk bezig zodat superman de polonaise weer kan starten, kapitein haak weer net een shotje te veel kan nemen, de meiden van K3 even een momentje zoeken om lekker wat te eten bij de friethoek en de zuster danst tot ze niet meer kan. Na een tijd waarin corona zeker heeft gezorgd voor een malaise (en je voelt hem al aankomen) is het tijd om dit te vergeten met de polonaise!

De deuren openen op vrijdag 25 februari om 19:00 stipt zodat er optimaal genoten kan worden. Ons carnavalsweekend wordt voortgezet op zaterdagmiddag vanaf 13:00 tot 18:00. Even een uurtje rust zodat we alles kunnen aanvullen en bijtanken en dan is het zaterdagavond weer feest vanaf 19:00. Dit geldt hetzelfde voor de zondag! Mochten er toch nog vragen zijn is het mogelijk om ons te bellen op 0416 205 000.

Wij kijken er ontzettend naar uit om er samen met jullie een carnaval van te maken om nooit meer te vergeten! Carnavals pak aan, kaartjes mee en dan is het eindelijk tijd om lekker te gaan hossen!

Alaaf en tot snel in Antons feestpaleis,

Team Bij Anton

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *