MEDEWERKER BEDIENING

Bij Anton is dé eet- en drinkgelegenheid in Kaatsheuvel. Mensen komen graag borrelen of eten een hapje tijdens de lunch of diner. Bij Anton is gevestigd in Het Klavier bruist daardoor van activiteiten zoals voorstellingen en evenementen.

Als medewerker bediening werk je zowel Bij Anton als bij activiteiten en evenementen in Het Klavier. Wij zijn voor versterking van ons team op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij bereid in de avonden en weekenden te werken en houd je afwisselend werk, aanpakken en werken in een gezellig team, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en CV naar welkom@bijanton.nl

MEDEWERKER SPOELKEUKEN

Bij Anton is dé eet- en drinkgelegenheid in Kaatsheuvel. Mensen komen graag borrelen of eten een hapje tijdens de lunch of diner. Bij Anton is gevestigd in Het Klavier bruist daardoor van activiteiten zoals voorstellingen en evenementen.

Als medewerker spoelkeuken ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van de afwas. 

Ben jij bereid in de avonden en weekenden te werken, dan zijn wij op zoek naar jou!
Stuur je motivatie en CV naar welkom@bijanton.nl.

MARKETING & COMMUNICATIE STAGIAIRE

Bijzonder Bruisend BV (Theater in het Klavier en brasserie Bij Anton) is op zoek naar een enthousiaste stagiaire Marketing & Communicatie die wil meewerken in een jong, groeiend bedrijf gevestigd in Kaatsheuvel. Theater in het Klavier biedt naast een theater met een diversiteit aan voorstellingen ook ruimtes ter verhuur aan. Bij Anton is de woonkamer waar iedereen welkom is voor een hapje en een drankje.

Wat jij gaat doen tijdens je stage Marketing en Communicatie

  • Assisteren met het opzetten van zoekmachtinemarketing-campagnes (Google Adwords, SEO en SEA)
  • Redactioneel: het schrijven van content voor de online kanalen waaronder de nieuwsbrief
  • Het opzetten van online en offline marketingcampagnes
  • Social Media: assisteren met social media (Facebook en Instagram)
  • Ondersteuning van klantenservice per e-mail en telefonisch

 

Jouw vaardigheden

  • Uitstekende communicatieve vaardigheden (in woord en geschrift)
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
  • Zelfstandig, gedreven en flexibel
  • Passie voor Leisure (met voorkeur theater en/of horeca)
  • Beschikbaar op dinsdag en/of donderdag avond tot 21.00 uur en om de week op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur is een pre.

Wat wij bieden
Bijzonder Bruisend BV biedt jou een uitdagende stage in een groeiend bedrijf gevestigd in het dorpshart van Kaatsheuvel. Je krijgt alle kansen om nieuwe ideeën te pitchen en jezelf te ontwikkelen. Daarnaast gelden er goede voorwaarden: elke dag een lunch of diner en 2 sluitdrankjes na elke dienst die regelmatig uitlopen op een gezellige werkborrel.

Bijzonder Bruisend BV is op zoek naar nieuwe stagiaires met dezelfde drive als ons. Wil jij zoveel mogelijk uit de stageperiode halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende stage? Stuur dan je motivatie en cv naar: tamara@bijanton.nl.