Bij Anton is op zoek naar een enthousiaste uitbreiding van zijn keukenteam. Ben jij die enthousiaste “Piecker” die wij zoeken?

Als (zelfstandig werkend) kok draag je samen met het jonge keukenteam zorg voor het voorbereiden en bereiden van gerechten. Je bent op de hoogte van de HACCP regels en verricht je werk dan ook volgens deze regels. Je bent allround inzetbaar, weet van aanpakken en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid.
Daarnaast ben je creatief, heb je passie voor het vak en stel je hoge eisen aan de kwaliteit van je werk. Om het af te maken beschik je over een gezonde dosis humor om de sfeer in de keuken te bevorderen.

Dit ga je doen:

 • Jij bent als zelfstandig werkend kok een verantwoordelijk onderdeel van het team
 • Samen met jouw collega “Pieckers” maak je de gasten blij met mooie en lekkere gerechten.
 • Je werkt nauw samen met de bediening en bedrijfsleiding en zorgt er met jouw (culinaire) energie en ervaring voor dat alle potentie van deze prachtige locatie ten volle wordt benut;
 • Je komt te werken in een moderne zaak, waar borrelen en genieten een grote rol spelen. Ook aan onze kleine gast moet gedacht worden. Hiervoor steek je je handen net wat meer uit de mouw om ook hun dag onvergetelijk te maken.

Dit ben je:

 • Jij hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring binnen de horeca in een zelfstandige rol. Een afgeronde koksopleiding of voldoende praktijkervaring en kennis van HACCP wetgeving is een pré;
 • Je hebt een professionele en flexibele instelling en bent stressbestendig;
 • Je bent een enthousiaste kok met passie voor koken.
 • Verantwoordelijk, gastgericht en betrouwbaar zijn eigenschappen die bij je passen;
 • Je bent woonachtig binnen 20km van Kaatsheuvel. Of je vindt het zo gezellig om een “Piecker” te zijn dat je er een stukje verder voor wilt rijden?

Dit is wat we bieden

 • We hebben aandacht voor de persoon die je bent en de passie die je hebt. Eigen wensen en karakter vinden we belangrijk. Ben je graag op de voorgrond, handelen we daarnaar. Ben je liever op de achtergrond? We snappen het.
 • Je krijgt een contract voor 38 uur; overuren worden natuurlijk betaald.
 • We bieden je een 4-daagsde werkweek. Uiteraard vindt je het niet erg als er een keer een 5e bij komt.
 • Een zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, zolang ze het concept “Bij Anton” versterken.
 • Je komt te werken met een team jonge enthousiaste mensen. Je bent een gedreven werknemer.
 • De mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling.
 • Een salaris naar rato jouw relevante werkervaring. Uiteraard is dit exclusief vakantiegeld en opbouw vakantiedagen.
 • Daarnaast deel je uiteraard net als alle andere “Pieckers” mee in de fooi. Wij keren deze ongeveer iedere 3 maanden uit.
 • Gezelligheid kent geen tijd, daarom “Piecken” we ook na werktijd nog even gezellig door aan de bar onder het genot van een drankje. Ook een feestje of een gezellige BBQ met collega’s ga je niet uit de weg.

Ben jij klaar om samen met ons te “Piecken” en onze gasten een heerlijk verblijf te bezorgen? Laat ons snel iets weten. We zijn bereikbaar via ons telefoonnummer: 0416-20 50 00 of via de mail: Tom@bijanton.nl

Ben jij nou niet degene die wij zoeken, maar ken jij de perfecte match voor ons team? Breng hem of haar dan op snel de hoogte van deze vacature!

Bij Anton is dé eet- en drinkgelegenheid in Kaatsheuvel. Mensen komen graag borrelen of eten een hapje tijdens de lunch of diner. Bij Anton is gevestigd in Het Klavier bruist daardoor van activiteiten zoals voorstellingen en evenementen.

Als medewerker bediening werk je zowel Bij Anton als bij activiteiten en evenementen in Het Klavier. Wij zijn voor versterking van ons team op zoek naar nieuwe collega’s. Ben jij bereid in de avonden en weekenden te werken en houd je afwisselend werk, aanpakken en werken in een gezellig team, dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je motivatie en CV naar welkom@bijanton.nl

Bij Anton is dé eet- en drinkgelegenheid in Kaatsheuvel. Mensen komen graag borrelen of eten een hapje tijdens de lunch of diner. Bij Anton is gevestigd in Het Klavier bruist daardoor van activiteiten zoals voorstellingen en evenementen.

Als medewerker spoelkeuken ben jij verantwoordelijk voor het bijhouden van de afwas. 

Ben jij bereid in de avonden en weekenden te werken, dan zijn wij op zoek naar jou!
Stuur je motivatie en CV naar welkom@bijanton.nl.

Wij zoeken een gedreven persoon die ons komt versterken in interieurverzorging.

Ben jij flexibel, secuur en trots op het resultaat dat je levert? 

Ben je beschikbaar op maandag, dinsdag en zondag voor de meest uiteenlopende schoonmaakwerkzaamheden in de horecazaak Bij Anton?

Wellicht zijn wij dan op zoek naar jou! Reageer snel via welkom@bijanton.nl