Vergaderen

Theater in Het Klavier

Geeft net dat beetje extra’s

Of het nu gaat om een congres, klantbijeenkomst of productpresentatie, alles is mogelijk in onze theaterzaal. Zelfs een bruisend feest met live muziek is geen enkel probleem. Met zijn inschuifbare tribune met 242 stoelen toveren we onze zaal in een handomdraai om naar een grote feest- of presentatieruimte.

Vergaderzalen

Midden in het Bruisend Dorpshart

Gebruik onze vergaderruimtes voor presentaties, gesprekken, ontmoetingen, cursussen, jaarvergaderingen etc. Wij verhuren ruimtes voor groepen variërend van 6 tot 240 personen. U en uw gasten worden hartelijk ontvangen en onze medewerkers doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bijeenkomst een succes wordt. Wensen op het gebied catering, techniek etc. vullen wij graag in. Al onze ruimtes beschikken standaard over draadloos internet en een HD Led-scherm.

Danszaal

Waar de dans oneindig is

De danszaal is een bijzondere ruimte qua akoestiek en mogelijkheden. Naast de flexibele indeling voor al uw zakelijke  bijeenkomsten biedt deze zaal ook de mogelijkheid tot meer bewegingsvrijheid. De kamerbrede spiegelwand is een handige tool om bijvoorbeeld uw presentatie skills te verbeteren. De mogelijkheden zijn dus zeer divers!

Raadszaal

Stijlvol vergaderen en meer….

Graag attenderen we u in het bijzonder op onze raadszaal. Deze stijlvolle raadszaal is niet alleen een trouwzaal, maar ook te huur als bijzondere conferentieruimte.

Wij denken graag met u mee

Neem contact met ons op