Nieuws om je vingers bij af te likken!

Het is tijd voor een nieuwe kaart! Ja, je leest het goed. Er zijn weer heerlijke nieuwe gerechten aan de menukaart toegevoegd. Even lekker wat eten met een heerlijk bijpassend speciaalbiertje, een normaal biertje, zelfs de kinderen zitten te genieten. Toegankelijk voor iedereen, wat wil je nog meer?

Of je nu met je vrienden wat wil eten met een koud biertje er bij, of je met je gezin lekker uit eten gaat na een dagje Efteling. Bij Anton kan het allemaal. Er is voor ieder wat wils, dus ook aan die ééne vriend, vriendin, zoon of dochter die maar blijft zeggen “dat lust ik niet” is gedacht! Geen excuusjes meer, ook zij kunnen gezellig mee. Voor deze personen zijn er bijvoorbeeld de chicken tender strips met verschillende dipsausjes of de Ribs & Dips in zoet, pittig of BBQ smaak, lekker met een Duveltje er bij. Want eerlijk is eerlijk, wie houd er nou niet van kip of spareribs? Echt niet? Wat dacht je dan van de Rundstoofschotel met een goede Leffe Dubbel er bij? Voor de visliefhebbers is er als voorgerecht de zalmtartaar toegevoegd en als hoofdgerecht een heerlijke regenboog forel met verse groenten. Niet te vergeten zijn natuurlijk de glutenvrije opties waarover de medewerkers je graag meer vertellen. Maar ook als je andere speciale eetwensen of allergieën hebt wordt er met je meegedacht.

Natuurlijk is er ook gedacht aan degene die het vlees liever laten staan. Een vegetarische salade met brie en verse vijgen, een kastanjechampignon soep, noedels met paprika, courgette, cashewnoten en teryaki, maar ook een puntpaprika gevuld met rijst, fetakaas, bosui en roomsaus. Deze gerechten zijn bij de lunch en het diner te bestellen. Maar vergeet ook zeker niet het broodje hummus en het broodje toffe peer met gesmolten brie, peer en walnoten die op de lunch kaart staan.

Maar wat is een diner zonder toetje? Juist, dat dachten ze Bij Anton dus ook. Nieuw in de lange lijst met nagerechten zijn de altijd lekkere Crème Brûlée en Apfelstrudel. Daarnaast is ook gedacht aan de échte chocolade liefhebber met een Trio van Chocolade, maar ook aan de liefde voor winterse smaken met Anton’s Winter Coupe. Kaneel-, witte chocolade- en vanille-ijs, stoofpeer, walnoot én slagroom. Juist, mijn buik begint al te knorren. Maar als je echt nog niet genoeg hebt gekregen van de kaart na een diner, zijn er ook nog verschillende borrelopties. Nu nieuw op de kaart zijn Anton’s Nacho’s met roomkaas en spekjes.

Een lekkere, toegankelijke en betaalbare kaart zoals je gewend bent van Bij Anton. Een kinderkaart voor de kleintjes, de toevoeging van bier tips voor de liefhebbers, nieuwe gerechten en her en der een nieuw sausje. Zoals je ziet is de kaart weer in een nieuw jasje gestoken en ik kan je verzekeren, dit wordt weer smullen in hartje Kaatsheuvel.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *