Samenkomen bijAnton

Bij Anton is een gastvrije en gemoedelijke locatie voor uw verjaardag, jubileum of andere gelegenheid. Wij maken er samen met u een feest van! We zijn alle dagen af te huren, dan is Bij Anton helemaal voor uzelf.

Wij hebben vele jaren ervaring met het organiseren van verschillende soorten feesten. Wij kunnen zowel een middag- als avondvullend programma verzorgen, waarin live muziek, DJ en catering tot de mogelijkheden behoren.

Wij denken met u mee en regelen het voor u. Wij denken na over sfeer of thema, over aankleding, verlichting en culinaire invulling. Bij Anton heeft alles onder een dak: evenementorganisatie, locatie en volledige catering.

 

 

Bruiloft

BijAnton vieren we bruiloften op een manier zo speciaal dat je het nooit meer kunt vergeten. We organiseren het samen met de klant, en zorgen er samen voor dat alles naar wens verloopt.

Verjaardag

Vier uw verjaardag met al uw vrienden en familie, bij de gezelligste plek van Kaatsheuvel. Van versieringen tot muziek, lekkere hapjes en drankjes we hebben het allemaal!

Bedrijfsuitje

Een fantastische dag beleven met uw collega’s tijdens uw bedrijfsuitje of teamuitje. En geniet heel de dag door van heerlijke muziek, hapjes en drankjes.

Evenementen

Organiseer al je evenementen hier bijAnton. Heeft u een leuk evenement wat u wilt organiseren. Dan is het bijAnton de perfecte plek. Met veel ruimte, verschillend apparatuur en een onbeperkte hoeveelheid aan andere mogelijkheden.